THRILL GRILL AMSTERDAM DE PIJP

THRILL GRILL AMSTERDAM DE PIJP Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thrill Grill Amsterdam De Pijp. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 21:46 Kleine burgers, weinig beleg portie uienringen kon je ook geen portie noemen, 6 uienringen…..
11 jul 2022 om 23:04 Na telefonisch contact over een glutenvrije burger, alsnog een burger met normaal brood gekregen (kon dus de kliko in). Ook miste van een van de twee burgers de sla. Bovendien was de patat echt koud en de levertijd een stuk langer dan aangegeven!
4 jun 2022 om 21:07 Er stond continue 21 min op het scherm. Telkens schoot de klok op 17 min weer terug naar 21 en later naar 34. Uiteindelijk heb ik zo’n anderhalf uur op het eten moeten wachten. Dit lag niet aan de bezorger. Burger was ok.
15 mrt 2022 om 21:29 Food was good, but arrived 20-30 min later than initially indicated. the kids burger was supposed to come with apple juice and vegetables, but this was not there. Meat is wrapped in aluminium paper and sauces in plastic, too much waste.
8 mrt 2022 om 9:35 Moest 2 uur wachten, en eten was koud en burger niet goed gebakken/totaal rauwZeer slechte kwaliteit!
22 feb 2022 om 21:09 Amazing burger, great quality ingredients and healthy feel (not too greasy, and perfectly baked bread bun). Burger isnt very big, but you do feel perfectly full, ideal size. Feedback: waaaaaaay too many fries (massive portion) and VERY salty.
26 jan 2022 om 20:35 Kleine burgers, erg rauw, weinig beleg. Wel grote portie lekkere zoete aardappelfriet. Vanaf moment bestellen tot aan ontvangst duurde 1u 40, terwijl we hoorden van de bezorger dat het niet druk was. Ik bestel nooit meer bij Thrill Grill.
22 jan 2022 om 19:16 Very expensive for the portion size. Fries were burnt and extremely salty. It took more than 2 hours for the delivery.
13 jan 2022 om 9:44 Burgers were tasteful, although the delivery took almost 1 hour and 30 minutes. The burgers were lukewarm when we received them. All the burgers that we tried were of good taste, except the kimchi burger. That was just bland and tasteless.
7 dec 2021 om 19:16 Super super good! totally recommend!
3 dec 2021 om 22:08 Anderhalf uur gewacht op koud eten. Zeer matig
25 nov 2021 om 20:56 Duurder langer dan 60 minuten. Burger was nog te rauw.